Drone X Pro - Popust od 50% uspješno aktiviran!

Dostupnost: Dostupno (u malim količinama*)

Index popust

-50%


POPUST VRIJEDI U:

Sigurno plaćanje karticama ili PayPal-om

Naruči Drone X Pro s popustom od 50% >>

- Samo 659 kn umjesto 1325 kn - Samo za narudžbe putem interneta

Komentari na proizvod:

stars Lovro Prije 2 sata
Narucio sam i dosta je brzo stigao, za nekih 5 dana uz besplatnu postarinu. Kvaliteta se cini iznenadujuce dobra, dosta je otporan na udarce i lagan za uoravljat. Dobra je stvar što se može preko WIFI-a snimati direktno na mob što znači da i ne treba memorijska kartica. Ako hoćete memorijsku, može se i na nju snimati.
Odgovori
ODGOVORI Poništi odgovor
stars David Prije 3 sata
Za ovu cijenu daleko najbolji dron. Kvaliteta snimki je super, a za one koji hoće još veće rezolucije tipa 4k za neke profi filmove i snimanja onda ćete ipak morat uzeti neki još jači dron ali toga nema bez bar hiljadu eura.

Odgovori
ODGOVORI Poništi odgovor
stars Marko Prije 3 sata
Mislio sam da će biti teži za upravljati budući da sam uzeo za dijete ali nevjerojatno je lagano. Super stvar i drago mi je da sam naručio.
Odgovori
ODGOVORI Poništi odgovor
stars Luka Prije 1 dan
Šteta što nije prije izašao jer sam za prvi dron dao 5 tisuća kuna i onda ga razbio. Ovaj je bolji od toga jer ima automatsko izbjegavanje prepreka i lakši je za nosit i upravljat.

Odgovori
ODGOVORI Poništi odgovor
starsAntonio Prije 2 dana
Brzo sitglo, paket u super stanju i za sada nema nikakvih primjedbi
Odgovori
ODGOVORI Poništi odgovor
starsMarin Prije 2 dana
Čak sam iznenađen da je stvarno solidan dron. Za 600kn očekuješ neku jeftinjaru ali ovaj fino radi, solidna kamera, lako upravljanje i s daljinskim i s mobom, ima još te neke sitnice kao praćanje i neki modovi ali to nisam ni probao još. Ovo što je bitno tipa kamera, domet i baterija je sve ok.
Odgovori
ODGOVORI Poništi odgovor
starsIvana Prije 3 dana
Nisam bas nesto ocekivala od ovoga jer znam da su inace skupi ali je super ispalo. Fora je za koristit i dobro ispadnu snimke. Za ovu cijenu se sigurno isplati. Glupo je bacat 5 puta vise novaca na neke brendirane skuplje za istu stvar.
Odgovori
ODGOVORI Poništi odgovor
starsPetar Prije 3 dana
Uspjeli su natrpat dosta u mali dron. Za te novce bi ocekivao nesto osnovno sto imaju jeftiniji dronovi al ovaj je ocito baziran na DJI mavic pro dronu koji je inace tisucu eura. Kod nas nazalost morate dat 10,000kn za dron iste kvalitete ak kupujete u ducanu gdje ce vas pokrast. Sva sreca da mozes platiti karticom i narucit ovako izvana. Vec vidim kak ce ga sverceri preprodavat za 5000kn u raznim "finim" ducanima
Odgovori
ODGOVORI Poništi odgovor

Specijalna ponuda: popust od 50% za Drone X Pro!

Naruči Drone X Pro s popustom od 50% i besplatnom poštarinom

Naručite Drone X Pro, prije isteka specijalne promocije